Tiltrængt sommergave fra Vintage Fabriken

vintagefabriken_2_stormsmagasin Jeg har det lidt med forårsvejret som med en uduelig ekskæreste. Først gør det sig til, viser sig virkelig fra sin gode side – sol fra en skyfri himmel, varme temperaturer, jeg smider frakken og alt er skønt. Det næste minut hagler det, så det brager. Hvad skete der? Jeg troede alt var ok med os? Men det er ikke nok. Lad os lige få en hård kuling ind over også, gerne krydret med ekstra kold regn og et godt lag sne. Næste dag skinner solen igen. Jeg stoler ikke på dig længere. Du er total utilregnelig og dine ekstreme humørsvingninger gør mig, helt ærlig, lidt nervøs. Vi to er færdige, indtil du tager dig sammen.

Jeg burer mig inde i varmen med mine kærestesorger og drømmer om bedre tider. Men så ringer det på. Okay, jeg lusker hen til døren. Det er postbuddet med en pakke. En vaskeægte sommerpakke med lyserød sløjfe og tørret eucalyptus. Vil nogen mon undskylde for sin tarvelige opførsel?

vintagefabriken_7_stormsmagasin

Næ. Men nogen vil gerne sende en komprimeret omgang sol og sommer og i kassen finder jeg den fineste badedragt hele vejen fra Vintage Fabriken i Stockholm.vintagefabriken_4_stormsmagasin

Badedragten er designet af Janna Drakeed, fremstillet af 100% genbrugsmateriale og syet i Estland. Den er altså ikke bare fin, men også miljøvenlig på flere planer, da den ikke er fragtet jorden rundt, som så meget andet vi køber.vintagefabriken_3_stormsmagasin

Elsker det print! vintagefabriken_6_stormsmagasinOg her hænger den så og pynter, indtil foråret tager sig sammen og bliver til sommer og det endnu en gang bliver varmt nok til den slags. Vintage Fabriken har forøvrigt flere forskellige smukke vintageinspirerede badedragter og bikiner – og de sender gerne dem gerne helt herned til os i kolde, utilregnelige Danmark.

English recap: Summer present from the Swedish shop Vintage Fabriken – a beautiful swimsuit from Janna Drakeed.