How to: Half moon manicure

halfmoonnails_1_stormsmagasin Da jeg startede bloggen for ca. tre år siden, var et af de første indlæg om at lave en half moon manicure. Jeg mistede desværre en del indlæg senere pga. nogle tekniske problemer, så indlægget er ikke at finde længere. Og da half moon negle er noget af det fineste jeg ved, tænkte jeg at det var på tide med en re-post.

Half moon neglene var især populære i 1930'erne og 1940'erne og opstod faktisk af praktiske årsager. For at få manicuren til at holde længere undlod man at male den nederste del af neglen. På den måde kunne det ikke så let ses, når neglen voksede og lakken blev for kort. I denne how to har jeg brugt to farver, da jeg godt kan lide det rene grafiske udtryk, men man kan også nøjes med en. Og så kan farvekombinationerne jo varieres i det uendelige – lige hvad du har lyst til!halfmoonnails_stormsmagasin

Det skal du bruge: Klar over- og underlak, to forskellige farver neglelak (her rød og hvid) og klistermærker.

1. Start med en klar underlak, så holder manicuren længere.

2. Læg et lag hvid neglelak og lad det tørre.

3. Klip klistermærkerne til, så du får den størrelse bue du gerne vil have på neglene. Jeg prøvede med forskellige størrelse knapper, indtil jeg fandt den rigtige.

4. Sæt klistermærkerne på neglene og sørg for at de sidder helt tæt hele vejen rundt, så kanten bliver skarp.

5. Mal med rød neglelak ovenpå og lad det tørre.

6. Træk klistermærkerne af og afslut med klar overlak for et flot og holdbart resultat. Et voila – vaskeægte vintage half moon negle! Fine hva?

English recap: How to do half moon manicure