It's a BOY!

boy_4_stormsmagsinJep. Behøver vist ikke sige så meget andet – vi skal have en dreng! Ikke at det betyder noget om det er en dreng eller pige. Til gengæld er det med til at gøre det hele lidt mere virkeligt. Jeg begynder også så småt at kunne mærke et lille liv indeni, men synes stadig det er lidt svært at forstå. Vores familier, og i særdeleshed min mor, synes dog at forstå det ganske udemærket. Selv har vi ikke gjort de helt store forberedelser endnu, men min mor er i den grad påbegyndt den lille garderobe – hvilket jo også er ret vigtigt. Heldigvis har hun rigtig god smag og lytter også tålmodigt til mine mange holdninger. Når det kommer til tøj, har jeg en mening om alt. Disse to små trøjer er kun et lille udpluk af den stak strik, som allerede pynter hjemme i lejligheden. Strikket efter vintagemønstre og med vintageknapper, naturligvis.

Mens min mor strikker, er jeg til gengæld på jagt efter mere fint baby/børnetøj (og meget gerne vintage!). Så har I gode forslag, vil jeg elske at høre fra jer. Både webshops og fysiske butikker er godt!

boy_3_stormsmagsin

boy_stormsmagsinEnglish recap: We're having a boy! Not that it matters to me whether it's a boy or a girl, but it makes it seem more real to me. My mum on the other hand has no problems realizing we're having a baby and she started the knitting months ago. And while she's knitting I'm starting to look for cute vintage baby and children's clothes - can you recommend shops or webshops? I would be very grateful.