See you next year!

LA_3_stormsmagasinOg så blev det endelig torsdag og tid til at vinke farvel til den grå december i København og hej til (forhåbentlig) solrige Los Angeles! 15 dage, jul og nytår skal tilbagelægges i denne vidunderlige og mærkelige by – og jeg glæder mig helt vildt. Bare mig og Jan og den voksende mave. Og en masse vintage, koncerter, veggie burgere, is, basket kampe, pladebutikker og gode oplevelser. Jeg har lavet et par enkelte indlæg, som kommer automatisk, mens vi er væk. Men har I lyst til at følge med i LA bliver min Instagram og Facebook uden tvivl opdateret.

Sidste år var vi på bryllupsrejse hele oktober i USA, men nåede kun to dage i LA. Her er lidt billeder fra sidste besøg.

LA_4_stormsmagasin LA_stormsmagasinMilkshakes og diners. Det kommer vi heller ikke udenom denne gang.

LA_2_stormsmagasinGriffith Observatory med den smukkeste udsigt over byen. Alt virker så fredfyldt deroppe. Denne gang vil jeg se det, når solen er gået ned.

LA_7_stormsmagasinHalloween i El Capitan biografen. Vi så naturligvis The Nightmare before Christmas. Med sne og fyrværkeri og den slags. Kun i USA. Satser på at de viser nogle julefilm i denne omgang.

LA_5_stormsmagasinJames Dean statuen ved Griffith Obeservatory hvor en scene fra Rebel Without a Cause blev optaget. Classic.

English recap: We're leaving for LA today! Going to spend Christmas and New Years, let me know if you have any good ideas on what to do and where to go.