Malmö Vintage Shopping Guide

Malmo_6Som lovet, så gjort - en lille vintage guide til Malmö! Eller i hvert fald de butikker jeg nåede igennem, da jeg var på besøg for et par uger siden. Kender I til andre gode vintagebutikker i Malmö, må I love mig at dele! Malmoguide_3_stormsmagasinVintage from Paris, Hantverkaregatan 20

Vintage from Paris er en lille fin butik med - ja, vintage fra Paris! Tøjet (fra ca. 1940 og op efter) er nøje udvalgt og jeg stødte både på Dior og Hermes i det lille lokale. Desværre lukker butikken snart ned, så man skal have fart på, hvis man skal nå at redde sig lidt vintage fra Paris.

Malmo_5Malmoguide_9_stormsmagasin

 

 

malmo_16_stormsmagasin ManiDavidshallsgatan 8 Mani er uden tvivl min yndlings-vintage-butik i Malmö! Meget fin lille butik med ufattelig mange gode sager - tasker, sko, frakker, hatte, smykker og kjoler i lange baner fra ca. 1900 og frem. Og så findes der ovenikøbet et helt rum med herretøj og tilbehør.

malmo_9_stormsmagasinmalmo_22_stormsmagasin

 

 

Malmoguide_5_stormsmagasin Love Street Vintage, Kärleksgatan 5

Love Street Vintage er en sjov lille butik med meget godt og blandet. Helt sikkert en butik man kan finde ægte skatte i. Hvis altså man har tålmodigheden til at lede.

 

Malmoguide_8_stormsmagasin Beyond Retro, Möllevangstorget

Beyond Retro er en klassisk second hand shop fyldt med tøj, sko og accessories til rimelige priser. Tøjet er fra 1940'erne til 1990'erne, men der er klart mest fra 70'erne og frem. Butikken har god plads og orden, så det er nemt at danne sig et overblik. Lige ved indgangen findes der en lille afdeling med de ældre sager og her der er helt sikkert mulighed for gøre gode fund.

Malmoguide_2_stormsmagasin

Malmoguide_stormsmagasin

 

 

Malmoguide_10_stormsmagasinFlique i Underjorden, Davidshallstorg 6

Flique i Underjorden er ikke en ren vintagebutik, men har reproduktioner fra f.eks. Stop Staring og Emmy Design. Sammen med det reproducerede tøj findes der en del vintage accessories som fine hatte og smykker. Butikken ejes af Kamilla og Maria, som også er en del af holdet bag Malmö Vintagemesse.Malmoguide_11_stormsmagasin Malmoguide_12_stormsmagasin

 

malmo_7_stormsmagasinFamous Ape, Davidhallsgatan 9

Famous Ape byder på godt og blandet, både nyt og gammelt: stueetagen har reprotøj, sjove dimser og fine gamle bånd og knapper. Går man i kælderen finder man et stort udvalg af retro- og vintagetøj fra 1950 - 1980, sko og en lille samling børnetøj.

malmo_5_stormsmagasinmalmo_4_stormsmagasin

English recap: A small guide to the vintage shops of Malmö. Click the Google Translation button for a full translation.