Maternity leave + the sweetest baby gift

babygift_4_stormsmagasin Så skete det endelig. Den længe ventede barsel.

Jeg har termin om fem uger og har virkelig tænkt mig at udnytte dagene på allerbedste vis. Ingen ved jo rigtig hvad der venter på den anden side, men jeg har på fornemmelsen at det er en rigtig god ide at dyrke mig i stor stil inden det går løs. Altså gøre alt det jeg gerne vil, når jeg vil. Der er naturligvis nogle praktiske ting, som skal indhentes, men især tænker jeg at bruge tiden på kreative projekter, venner og familie, masser af god mad, søvn, motion og frisk luft. Og sådan så det præcis ud i dag – morgenmad med Eddie og Rikke, en lang gåtur i Frederiksberg Have, frokost i solen med Mia, lidt tid med bloggen og snart en sushi aftale med den kommende far. Som om det ikke var nok i sig selv, åbnede jeg også den fineste barselsgave. Det er faktisk flere uger siden jeg fik den med hjem, men ville gemme den til en ganske særlig dag. Og i dag var jo oplagt.

babygift_3_stormsmagasinEddie var også vældig spændt på at se hvad der gemte sig under det fine papir og til vores store begejstring fandt vi disse herligheder – et blødt gammelt babytæppe og den fineste lille djævlehue. Og et meget sødt kort fra Lea og Tine. Tusind tusind t a k – det er helt perfekt.

babygift_stormsmagasinbabygift_2_stormsmagasinEnglish recap: Today was my first day of maternity leave! Had a big breakfast with Eddie and Rikke, a long sunny walk in the park, lunch with Mia, a little blogging and a sushi date with the daddy to be. And a beautiful gift for the future baby. Such a wonderful day.