10 vintage inspirerede sofaer under 5000,-

retro_sofaer_stormsmagasin

1  /  2  /  3  /  4  /  5  /  6  /  7  /  8  /  9  /  10

Det er virkelig så dejligt, når I kommenterer på indlæggene og også kommer med gode spørgsmål og ideer. Bl.a. har jeg fået et spørgsmål fra Puk, som gerne vil finde en 1950'er sofa til et SU-venligt budget (max 5.000,-) Puk er sikkert ikke den eneste, så jeg tænkte at det ville en god ide til et blogindlæg.

Vores egen sofa er original fra 1940'erne og købt på Lauritz.com for ca. 4 år siden. Både på Lauritz.com og DBA.dk kan man sagtens finde mange fine sofaer til en god pris, så det er bestemt en mulighed, hvis man har mod på det. Man skal være indstillet på at det dog kan være en længere og lidt krævende proces, da man skal følge godt med, måske ud i en længere budrunde og være sikker på at det man køber er i ordentlig stand. Til gengæld får man (lige som alt andet man køber brugt) noget helt særligt med historie og charme, som er svært at finde fra ny.

Det er svært at lave en liste med originale vintage sofaer – det går så hurtigt og pludselig er de solgt. Derfor er her et bud på 10 nye vintage inspirerede sofaer, som forhåbentlig ikke forsvinder lige med det samme. Heldigvis er der en tydelig tendens indenfor møbler til at lade sig inspirere af 1940'er og 1950'erne for tiden, så der er rigtig mange fine nye sofaer at finde. Og til rigtig gode priser endda. Jeg kunne sagtens være fristet til at investere i flere af dem og elsker at der er så mange smukke farver at vælge imellem. Har I en favorit?