Mit nye kontor

absalonkontor_stormsmagasinNår man som mig netop er sprunget ud som selvstændig dame, må man sørge for at være sej og struktureret og ordentlig og økonomisk bevidst og arbejde hårdt og længe. Men da jeg hverken er det ene eller det andet, må jeg derimod sørge for at have mig et fint kontor, hvor jeg måske kan lære mig ovennævnte. At arbejde hårdt og længe er ikke noget problem og så håber jeg at det andet kommer med tiden. Bare lidt af det i hvert fald. En ting ved jeg dog – det rigtige arbejdsmiljø er vigtigt, hvis den kreative hjerne skal fungere optimalt. For mig betyder det ikke ergonomiske korrekte stole og borde, fuld drøn på kaffemaskinen og den nyeste opdatering af Photoshop. Jeg vil meget hellere sidde på en hård træstol (hvilket jeg gør i skrivende stund) i et farverigt lokale sammen med lige så farverige mennesker. Jeg har ikke længere faste kolleger, men varierende selskab i form af venner, studerende og andre selvstændige.

absalonkontor_5_stormsmagasin

Og her er så mit lille kontor. Midt i Absalon som også var rammen om København Vintage for lidt siden. Folk er søde, møblerne er gamle, teen er varm og porcelænet er kitchet, lige som jeg kan lide det.absalonkontor_4_stormsmagasin

Her er hyggeligt. Og pænt.absalonkontor_3_stormsmagasinOg højt til loftet i flere betydninger med forårssolen bragende ind af de gamle kirkevinduer. På mandag skifter jeg dog kontor og rykker ind på en af mine gamle arbejdspladser. Jeg er allerede blevet hyret til min første freelance opgave og glæder mig til at skulle arbejde sammen med gamle reklamekolleger – bare for en periode.

English recap: My pretty office these days...