My favorite flea markets in Copenhagen

foto 4Jeg elsker at gå på loppemarked! Og gør det gerne hver weekend, hvis jeg kan komme afsted. Desværre har loppemarkederne ændret sig en del de sidste par år, efter at loppetendensen er eksploderet på tv. I hvert fald her i København. Der er så mange mennesker alle steder og priserne er steget markant. Det går vel over igen om et par år, når det ikke længere er topmoderne at genbruge. Men det kan alligevel ikke holde mig fra lige at skulle ud og kigge. Da jeg ikke har nogen bil, tager jeg dem som ligger tættest på hvor jeg bor - Vesterbro i København. Her er et par af mine favoritter:

 

Carlsberg

Hele sommeren (indtil september tror jeg) er der gratis udendørs loppemarked på parkeringspladsen ved Rema 1000. Jeg er kommet siden de startede for et par år siden og er blevet rigtig glad for det. I starten var det ikke så spændende, men efterhånden kommer der rigtig mange sælgere og der er bestemt gode ting at finde. Om vinteren er der sommetider indendørs loppemarked i TAP 1. Her fandt jeg i starten rigtig gode ting til rimelige priser, men de sidste par gange har der været alt for mange mennesker og priserne har været skruet helt i vejret.

10580015_437471573060878_4932266718804962397_n

Forum

Har endnu ikke prøvet ikke at finde noget godt i Forum. Hallen er kæmpe stor og der er virkelig mange stande med virkelig gode ting. Mange af dem er professionelle antikhandlere, så priserne er ikke lave. Men det betyder ikke at man ikke kan gøre et godt køb alligevel. Næste gang der er loppemarked i Forum er 11. - 12. oktober. Jeg kommer helt sikkert!

forum_1804_2_stormsmagasin

Bella Center

Loppemarked i Bella Center er meget ligesom loppemarkedet i Forum. Masser af stande, masser af gode ting, ikke vildt billigt. Desværre ligger det lidt langt væk fra mig som bor på Vesterbro, men heldigvis går metroen lige til døren. Næste omgang loppemarked i Bella Center er 4. - 5. oktober.

forum_1804_stormsmagasin

Ritas Blå Lopper på Sønder Boulevard

Når der er loppemarked på Sønder Boulevard kigger jeg gerne lige forbi. Det er ikke fordi jeg har fundet vildt mange ting, men det er altid hyggeligt. Som oftest er det mest unge lokale vesterbroere som sælger ud af deres (nyere) garderobe.

forum_1804_6_stormsmagasin

Halmtorvet

På Halmtorvet er der udendørs loppemarked hver lørdag hele sommeperioden (indtil 25. oktober) Her er mange garvede antiksælgere og andre kræmmere og der er altid fine ting at finde.

972196_248226481985389_1363337542_n

Frederiksberg Rådhus

Ligesom mange af de andre udendørs loppemarkeder er Frederiksberg Loppemarked (ved rådhuset) åbent hele sommeren. Faktisk har jeg slet ikke været forbi i år, hvilket er en stor fejl, for jeg har tidligere år gjort nogle rigtig gode fund. God blanding af professionelle og private.

foto 1-1

Har I nogle favoritter i København? Eller omegn? Ville elske at få gode tips!

English recap: Some of my favorite flea markets in Copenhagen!