Q and A. Part 2

PiaStorm_High  (22 of 22)Q: Hvad med undertøj (og nej, jeg er ikke en ækel gammel mand ;) , og du må godt lade være med at svare, hvis det er for intimt) A: Haha, det er helt i orden! Klæder mig egentlig meget på samme måde inderst som yderst - farverigt og feminint! Ingen er vist næsten i tvivl om at mit yndlingslingeri kommer fra danske Viola Sky. Elsker farverne, matrialerne og de smukke vintageinspirerede snit. SÅ smukt! Jeg har også en god stak vintageunderkjoler, som jeg bruger rigtig meget.

missgrace_8_stormsmagasinslip_2_stormsmagasin

Q: Hvordan vasker/behandler du kjolerne? Jeg har f.eks. to vintagekjoler af uld, men er enormt bange for at vaske dem, tænker jeg skal gøre det enten i hånden i lunkent vand eller maskinens uldprogram, men overvejer om rensning er bedre?

A: Det er vigtigt for mig at det ikke bliver et stort projekt for mig at bruge vintage til hverdag, derfor vasker jeg de fleste i maskinen. Rigtig mange af mine vintagekjoler er i bomuld, dem vasker jeg i vaskemaskinen på 30 grader - det er godt for tøjet og for miljøet. Det samme med dem i kunststof. Uld og silke vasker jeg på skåneprogram. Meget sarte kjoler eller kjoler med perler vasker jeg i hånden. Det er enkelte gange gået galt for mig i vaskemaskinen og kjolerne er krøbet. Det er vildt ærgeligt, men det er heldigvis kun sket meget få gange ud af rigtig mange. Hvis man ikke har en nyere vaskemaskine med skåneprogrammer, kan man vaske forsigtigt i hånden.

Ang. rens har jeg både haft gode og dårlige oplevelser. Sidste gang jeg havde en kjole til rens forsvandt rigtig meget af farven og siden da har jeg ikke turde indlevere noget. Det har heller ikke været relevant, jeg har faktisk selv kunne ordne de pletter, der har været. Men hvis du indleverer noget til rens, så vær sikker på at de ved hvad de laver! Jeg kan desværre ikke anbefale nogle gode renserier i København, men vi meget gerne have tips, hvis I kender nogle?

1604_stormsmagasinQ: Er dine kjoler til salg? Ville elske at købe nogle af dem.

A: Som udgangspunkt er kjolerne ikke til salg - det er det tøj jeg går i hver eneste dag og så er de jo en del af min samling. Men en gang i mellem skal der alligevel skiftes lidt ud og så bliver nogle af dem sat til salg. Næste gang jeg sælger ud af garderoben bliver lørdag d. 20. september i København. Mere info kommer snarest!

VintageLife1 (21 of 25)

Q: Hvad giver du i gennemsnit for en vintagekjole? De er vildt flotte allesammen!

A: Den dyreste kjole jeg har købt, er min 1930er brudekjole, den kostede 4500,-. Den billigste har vel kostet 100-200,- Men i gennemsnit giver jeg ca. 600,- for en (1940er, 1950er, 1960er) vintagekjole. Kommer meget an på stand og kvalitet. Og selvfølgelig om det er en simpel hverdagskjole eller en lang aftenkjole med perler og palietter.

1704_9_stormsmagasin

Q: Hvad har du på, når du er derhjemme og slapper af? Har du ikke noget joggingtøj?

A: Haha, nej kke noget joggingtøj her! I hvert fald ikke i klassisk forstand. Jeg elsker til gengæld at slappe af i bløde underkjoler, natkjoler og vintagekåber, det er både smukt og meget behageligt. Og jeg slapper helt klart bedst af i smukt tøj!

nightgown_stormsmagasin

 English recap: Answers to your questions <3

Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin'