New stuff in our living room

skoleskab_2_stormsmagasinDenne sommer kunne jeg se frem til hele tre ugers ferie hjemme i gode gamle København. Og hvilken ferie! Jeg havde mange og store planer om alt det jeg skulle nå - og alt det jeg ikke skulle nå. Det viste sig så at København også holdt sommerferie og diskede op med sådan ca. 30 grader næsten hver eneste dag i tre uger i streg. Og 30 grader er altså ret meget og ret varmt når man bor midt i byen på 4. og 5. sal. Så alt det der praktiske med at få ryddet op i kælderen, smidt ting ud og anskaffet sig nye (gamle) og gjort mega hovedrent, kom jeg aldrig rigtig i gang med. I stedet nød jeg smukke solrige København hver eneste dag - og det var i virkeligheden nok også det allerbedste. Men altså, to ting fik jeg dog ordnet. Og endda noget som har stået på ønskelisten længe, så det var rigtig rart. Først i ferien lokkede jeg min far en tur i IKEA (mod kage og aftensmad, virker hver gang) og fik denne stol med hjem. Mig og Jan har længe ledt efter en ligende stol og kigget på Lauritz.com, Den Blå Avis, loppemarkeder og diverse butikker. Men den helt rigtige fandt vi aldrig - lige indtil denne dukkede op. IKEA har nemlig valgt at reproducere nogle klassikere og her i blandt den fine lænestol. Heldigvis er det ikke det sædvanlige IKEA-laminat-helvede, men massiv birk og faktisk rigtig fin kvalitet. Og god at sidde i er den også, det er både Jan og Eddie og jeg blevet enige om. Total godkendt om man vil. Puden røg også med hjem fra IKEA, den passer så godt til, synes jeg. stol_2_stormsmagasin stol_stormsmagasin

skoleskab_stormsmagasin

Andet møbelindkøb i ferien blev dette gamle skoleskab fra en af mine absolutte yndlingsbutikker Affär i Skydebanegade. Har efterhånden rigtig mange ting fra Leas fine butik og denne her skulle altså også med hjem. Eller det vil sige - jeg overførte pengene, mens min søde bror og mand bandende og svovlende baksede det store skab op på 4. sal. Vi har længe snakket om at anskaffe os en skænk til al det vintage porcelæn og mange glas jeg køber, ja faktisk har jeg fået forbud om at købe mere før vi fik fat på noget opbevaringsplads. Det hjalp i den grad på motivationen. Og så var det jo at jeg fik øje på dette fine skab i Affär og slog til. (Sådan noget skal man ikke tænke for længe over, det ved jeg desværre af bitter erfaring.) Skabet er lidt større end det jeg egentlig havde forestillet mig at vi skulle have, men da det er lyst syner det ikke voldsomt. Til gengæld er der jo plads til endnu flere loppefund i det og det skal man bestemt ikke kimse af.

skoleskab_3_stormsmagasinEnglish recap: Got some new furnitures in our living room - a 50s inspired chair from IKEA and a vintage school closet from on of my favorite shops Affär. Use the Google Translation button to get the full translation.

Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin'