BIRTHDAY GIVEAWAY NO. 1 // Ecouture by Lund

ecouture_3_stormsmagasin Ingen fødselsdag uden fødselsdagsgaver! Sådan er det bare. Og da bloggen fylder 2 er der naturligvis også 2 gaver på højkant. Den ene i dag og den anden i næste uge. Og det er altså virkelig fine gaver, synes jeg. Det håber jeg også at I synes!

Den første fødselsdagsgave er det perfekte forklæde, hvis I spørger mig. Og så hedder det Karen, det er lidt hyggeligt. Så pænt og meget anvendeligt. Elsker når noget praktisk er så fint at man har lyst til at bruge det hele tiden, selvom det alligevel ville være lidt sært at have forklæde på 24/7. Det er egentlig lidt lige som denne her.

Forklædet er fra det danske mærke Ecouture by Lund og de er altså ret seje synes jeg - de laver smukt vintage- og retroinspireret tøj, men går samtidig ikke på kompromis med deres værdier: alt er skabt af de bedste og mest miljørigtige materialer og er foruden kommet til verden under ordentlige forhold. Det giver mig ro i maven. En af grundende til jeg holder så meget af vintage, er jo netop at jeg slipper for at lægge en masse penge i en industri, som er ekstrem belastende for både mennesker, dyr og natur. Det føles rigtig godt og et argument, som er svært at være uenig i. Når nu man ikke kan få alt hvad man ønsker sig i en miljøvenlig vintage-udgave er det jo fantastisk at firmaer som Ecouture findes i stedet. Læs meget mere om Ecoutures holding til tøjproduktion og miljø lige her. Virkelig meget i orden.

Har du lyst til at vinde et forklæde ligesom mit, skal du bare skrive en kommentar herunder og fortælle mig hvilken farve du helst du vil have. Der finders flere forskellige og de kan ses her. Jeg trækker en vinder tirsdag d. 12. august kl. 12.00. Held og lykke!

English recap: Birthdays means presents and I have two for you! The first one is this pretty apron from the Danish brand Ecouture by Lund. Ecouture creates vintage and retro inspired clothes, all made with respect for human beings, animals and the environment. You can read their thoughts on the environment and social responsibility right here. Way to go! 

If you want to win this lovely apron all you have to do is go to the website, choose your favorite color and tell me which one you prefer in a comment below. I'll pick a winner August 12. at noon. Good luck!

happybirthday_6_stormsmagasinecouture_stormsmagasinecouture_4_stormsmagasin happybirthday_7_stormsmagasin

Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin'