Old is gold

mufunea_2_stormsmagasin Jeg må indrømme at jeg ikke altid er lige god til at huske også at kigge forbi de små genbrugsbutikker, som Røde Kors og Frelsens Hær og den slags. Er så forkælet at have så mange vintagebutikker lige om hjørnet at jeg ofte bruger min sparsomme tid der i stedet. Men for et par dage siden cyklede jeg forbi Røde Kors' lille butik på Gammel Kongevej, Munufea, og spottede et tørklæde i vinduet. Selvom der kun var 10 minutter til lukketid, nåede jeg lige at kigge butikken igennem og fandt foruden det fine tørklæde, det lækreste bubblegum-lyserøde uldtørklæde til de der kolde og mørke vinterdage, som er så langt væk lige nu. Og så denne fine, lette 60er kåbe! Har ledt efter sådan en i et stykke tid nu og der var den jo - lige for næsen af mig. Flæser og roser og helt helt perfekt i disse dage, hvor jeg næsten ikke orker at have tøj på i vores varme lejlighed. Og sammen med en fin underkjole, et tørklæde i håret og perleøreklips udgør det perfekte hjemme-afslapningstøj som både er glamourøst og behageligt - ingen joggingbukser her, tak!

Alt i alt gav jeg 80 kr. for de tre fine fund, men endnu bedre fik jeg skrevet en vigtig note to self bag øret: Husk de små genbrugsbutikker!

English recap: Found this pretty 60s housecoat the other day at a local thrift store. Also found a simple dotted scarf and a beautiful woolen bubblegum scarf for those cold and dark winter days. Everything for under 15$ - and a note to self: remember the small thrift shops too! mufunea_stormsmagasin

Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin'