New vintage robe, weekend plans – and a photo shoot!

robe_stormsmagasin Så blev det alligevel weekend! Og det trænger jeg i den grad til. Jeg er indtil videre ret billigt sluppet hvad det gælder graviditetsgener, til gengæld sover jeg så dårligt om natten. Hvis jeg da overhovedet sover. Det munder ud i nogle hårde zombi-lignende arbejdsdage, som jeg kun kommer igennem med lidt for meget sukker og andet stimulerende. Weekenderne derimod, de er på min side, for der kan jeg slappe af og sove, når jeg (og ham i maven) vil.

Alligevel kan jeg ikke lade være med at lægge planer også, der er så mange ting jeg gerne vil. Denne weekend byder indtil videre også på lidt af hvert: Søndag er jeg inviteret til tekstforfatter workshop hos L'Oréal og tak for det. Det kan kun blive sjovt og spændende og der stod også noget med kage i invitationen, som bestemt ikke er at undervurdere. Lørdag står på kaffe med min veninde og indsamling af et par ting til næste weekend, hvor jeg får besøg af Carolina til et photo shoot. Vi skal forsøge os med den ældgamle kunst – graviditetsfotoet. Da Carolina først foreslog det, var det kun billeder som dem her som flakkede forbi mit indre blik. Faktisk kunne jeg slet ikke huske at jeg nogensinde havde set nogle billeder af gravide maver, som var bare nogenlunde – æhm – udholdelige. Men altså, det må jo komme an på en prøve. Og Carolina er heldigvis virkelig dygtig og har god stil, så jeg føler mig i meget gode og kompetente hænder.

I hvert fald har jeg tøjet klar – nyindkøbte vintageunderkjoler og -morgenkåbe fra LA. Elsker de delikate blonder på underkjolerne og det smukke broderi på kåben – jo det skal nok blive rigtig fine billeder. Men altså først næste weekend. Nu springer jeg direkte ud i denne og ønsker jer alle en FANTASTISK en af slagsen.

robe_2_stormsmagasin robe_3_stormsmagasinEnglish recap: Finally weekend! On sunday I'm going to a copywriter workshop for bloggers hosted by L'Oréal and on saturday I'm having coffee with a friend and looking for some things for a photo shoot next weekend. Shooting some pregnancy photos with the very talented Carolina and I'll be wearing the vintage slips and robe I bought in LA!