Nyt gammelt hår + ny gammel skjorte

Processed with VSCO with f2 preset Så blev det mandag igen og jeg klager bestemt ikke. Jeg har haft den dejligste, roligste weekend med Jan og Pontus og legepladser og veggieburgere og en smule vasketøj og har derfor ikke de store nyheder at berette. Til gengæld får I her to højdepunkter fra sidste uge, som jeg er yderst begejstret for:

Nyt gammelt hår og ny gammel skjorte.

Processed with VSCO with f2 presetJa, håret er jo mit gode gamle, men det har fået en længe ventet og tiltrængt make over. Jeg har overvejet og overvejet hvad jeg dog skulle stille op, har været meget i tvivl, men følte at jeg var ved at nærme mig slutningen på en æra. For nu i hvert fald. Det platinblonde look røg til fordel for en mørkere rødblond version og jeg er meget glad for resultatet. Og føler mig endda lidt mere voksen. På den gode måde altså.

Processed with VSCO with f2 presetDerudover har jeg også erhvervet mig denne farverige 70'er Adolfo silkeskjorte, købt i Time's Up. Jeg har kigget på den nogle gange og besluttede mig endelig for at slå til, før det var for sent. Jeg er så vild med farverne, printet, sløjfen i halsen og de smukke guldknapper – ja, det hele egentlig. Perfekt til den sene sommer og perfekt til efteråret under en varm striktrøje. Og også helt perfekt at nappe en hurtig lur i. Hvad mere kan man ønske sig?

English recap: New hair and new vintage Adolfo blouse!