Rødt, hvidt, blåt, tern og prikker

rødtoutfit_5_stormsmagasin I går formiddags tog jeg en kort pause fra bogskriveriet (og lettere stress) for at mødes med min gode ven, Oluf, og drikke kaffe med hans ejer, Ida. Jeg blev hentet på kontoret og taget med ud i det blæsende København, som næsten var helt efterårsagtigt – håber virkelig ikke at sommeren er helt slut, det er jeg slet ikke klar til endnu. Vejrpanik eller ej, her er hvad vi havde på:rødtoutfit_3_stormsmagasin

Mens Mama Oluf agerede pigefotograf, poserede jeg i min gode, gamle yndlings 60'er frakke, som i dagens anledning havde fået et langt, prikket silketørklæde under kraven – en nem måde at opgradere en simpel frakke, iøvrigt. Under frakken var en silkekjole fra Marc Jacobs (sidste år), som jeg ikke orkede at vise frem, for det var virkelig koldt! Hr. Mops var i sort og nude pels. Vældig moderigtig.

rødtoutfit_4_stormsmagasin

rødtoutfit_stormsmagasin

Derudover var der dømt røde Swedish Hasbeens, lyserøde strømpebukser og mut ansigt.rødtoutfit_6_stormsmagasinOg så gad Oluf ikke lege foto shoot længere. Fair nok, vi fik da et par billeder.

English recap: What I and Mr. Pug wore yesterday