Spring cleaning

springcleaning_4Hvert år når dagene bliver længere, lyset kommer tilbage og det føles som om alt begynder forfra, får jeg en trang til at rydde op, gøre rent, skille mig af med ting og købe nyt. Gammelt nyt selvfølgelig. Derfor har jeg brugt dagen i dag på at gøre rent og rydde op i mit lille kjolerum. Og pudset vinduer! Det er jo helt vildt så stor en forskel det gør, jeg bliver lige overrasket hver gang. Samtidig har jeg forsøgt at sortere lidt i mine kjoler, så jeg kan få plads til nye. Jeg har sat mig en deadline for sorteringen d. 1. maj, for der sælger jeg ud af min vintagegarderobe hos Affär i Skydebanegade - mere info kommer inden længe, men sæt gerne kryds i kalenderen! springcleaning_6 springcleaning_7Den fine lyseblå 1950er kjole er den sidst ankomne. Min søde mor havde den med til mig sidste weekend og den passer perfekt! Hun er virkelig blevet god til det med at finde kjoler. Fortjener sit eget indlæg, det sørger jeg for!

springcleaning_3springcleaning_9 springcleaningMin hattehylde er af klar plexiglas, så kan man nemlig se de fine hatte fra alle vinkler! Smart, hva!

springcleaning_2Her på stativet har jeg de fleste af mine frakker og jakker hængene og i den anden ende hænger jeg det, som sælges videre. Der kan snart ikke presses mere ind, så lov mig at I kommer forbi d. 1. maj og køber noget, der er rigtig mange fine ting imellem. Den plettede frakke er forresten mit seneste frakkekøb. Jeg fandt den på Etsy og MÅTTE BARE EJE DEN. Den er simpelthen så flot, synes jeg. Den kommer der også nogle flere billeder af inden længe.

Godt så, det var den lørdag. God weekend!

English recap: Did some spring cleaning in my dressing room today. Also tried to decide which dresses I'll sell to a vintage event May 1st. Get the full translation by clicking the Google Translation button.

Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin'