Yet another monday

eddie_stormsmagasinDet er kun et øjeblik siden det var fredag eftermiddag og jeg havde hele to dages weekend. Det føltes som om jeg skulle holde fri i en evighed og så lige pludselig BANG - mandag! Hvordan kan weekenden gå så hurtigt? Jeg fatter det ikke. Højst sandsynligt fordi den har været rigtig rigtig dejlig og jeg har været i virkelig godt selskab. Fredag var jeg inviteret til fødselsdag hos sødeste Ida, som fik hjemmelavet fødselsdagskort med 60'er ladies, slik og biografbilletter i gave. Til gengæld fik jeg lov at kæle med verdens sødeste mops og fantastiske muffins med nougatflødeskum. Helt okay deal.

Lørdag stod den på brunch med min mand og forårsrengøring i mit lille kjolerum. Sluttede af på sofaen med Eddie (ham den søde gråstribede på billedet) og Netflix.

Søndag var en lang omgang mel, sukker, smør og æg i køkkenet forklædt som amerikanaske pandekager og pære/marcipan cupcakes. Alt sammen vældig vellykket og veldokumenteret - det får I at se snart! Det er egentlig mærkeligt at jeg så sjældent bager, når jeg nu så godt kan lide det. Det må der laves om på.

Hvad med jer, har I haft en god weekend?

English weekend: Had such a lovely weekend with birthday party, spring cleaning and a lot of baking! I'll show you the results soon! Did you have a nice weekend too?

Click the Google Translation button for full translation.

Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin'