Spring in a box – Lisa Edoff Magnolia scarf

lisa_edoff_scarf_6_stormsmagasin Jeg har virkelig været ret heldig med min graviditet indtil videre. Jeg har nærmest ingen gener – ingen problemer med at ligge ned, ingen bækkenløsning, ingen plukkeveer, ingen smerter, ingen sure opstød, ingenting. Har jo aldrig prøvet det før, men det føles ikke meget anderledes end normalt. Jo, jeg har da taget på, jeg er bestemt tungere. Pruster lidt mere op af trappen. Bliver nok også lidt trættere og min hud driller. Men det er jo småting. Så jeg nyder det og glemmer næsten hvorfor det nu er, jeg har barsel.

Men nogen dage rammer det. I dag. Jeg er så uendelig træt. Hovedet gør ondt og kroppen føles 100 kg tungere end normalt. Jeg ville gerne en masse, men det må vente til i morgen. Eller en anden dag. Så jeg gemmer mig indenfor og nyder at jeg kan lade alt vente, at jeg jo egentlig slet ikke har travlt.

Og er der noget som hjælper på hovedpinen, er det tanken om solskin, barnevogn, solbriller og denne omgang forårskoncentrat som dumpede ind af brevsprækken for et par uger siden – i en brun æske, i lyserødt silkepapir lå det blødeste Magnolia silketørklæde fra Lisa Edoff.

Tusind tak for det smukke tørklæde, Lisa. Så fint til en grå og træt dag som i dag.

lisa_edoff_scarf_5_stormsmagasin lisa_edoff_scarf_stormsmagasin

lisa_edoff_scarf_4_stormsmagasinEnglish recap: My new beautiful silk scarf from the Swedish designer Lisa Edoff. Just like spring in a box!