Sygdom, chokolade og seje damer

I dag har været lidt trættende. Eller meget egentlig. Siden i går aftes har Pontus været syg og desværre råber 1-årige først op efter de har kastet op, hvilket har resulteret i en lang nat, en masse vasketøj og nogle trætte forældre. Og sådan noget træthed er noget af det værste jeg ved, for det efterlader intet overskud, hvilket åbenbart fører til principdiskussion med stædig ekspedient, som trækker tiden ud og man ender med at cykle hjem i lårtykke stråler (selvom DMI lovede tørvejr hele dagen!) til en dreng som brækker sig ned af rykken på en, så snart man er indenfor døren. Argh. Nu sover han heldigvis og jeg krydser fingre for en rolig aften, så jeg kan lade batterierne op igen med en masse chokolade og nogle seje, smukke og stilede damer – det er præcis hvad jeg har brug for.

Seje dame nr. 1: Hvert år afholder reklamebranchen deres eget awardshow, Creative Circle, hvor de deler priser ud til året dygtigste og mest kreative mennesker. En uge inden showet skulle afholdes fik jeg en hasteopgave om at finde den perfekte kjole til formandinden for det hele, Dorte Nielsen. Jeg gik naturligvis på jagt efter en vintagekjole og mandag formiddag mødtes Dorte og jeg i FN92, hvor jeg havde fundet en række kjoler frem. Og den perfekte kjole var heldigvis imellem. Jeg synes Dorte er mega sej og modig og var ret stolt af at se hende på billederne i den smukkeste glitrende 1960'er kjole. Ingen tvivl om at hun har strålet blandt alle de sortklædte reklamefolk.13244051_1012952478742592_145959969851977811_o

Seje dame(r) nr. 2: Jeg ved godt jeg har tippet om det før, men filmen Advanced Style (som åbenbart bliver kaldt for På pension i stilletter og pels på dansk, WTF?) ligger nu på dr.dk og er et absolut  M U S T   S E E. Den vil jeg straks gense, mens jeg uden skam spiser min længeventede chokolade og minder mig selv om at stil ikke afhænger af kalorier, men personlighed og kreativitet. Nemlig!