(lidt sent) sommeroutfit!

outfit_stormsmagasin Det føles som evigheder, siden jeg sidst har skrevet noget herinde! Helt præcist var det sidste mandag, hvor jeg fortalte lidt om sygdom og seje damer og selvom 9 dage vel næppe kan betegnes som evigheder, så føles det vitterligt sådan. Muligvis fordi jeg har været lidt i en anden verden. Og altså ikke på en eller anden solbeskinnet ø, hvor man glemmer tid og sted, men nærmere i 40 graders ildelugtende varm lejlighed, hvor først Pontus var syg og jeg derefter ragede den sidste smule virus til mig og lige tog en omgang bræksyge på langs. Det var ikke sjovt. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været syg på den måde. Sådan rigtig syg at jeg intet spiste i dagevis, ikke kunne stå på benene og hele kroppen gjorde oooooondt. Selvom jeg sagtens kunne bruge et indlæg på at have ondt af mig selv og visualisere mit farverige sygdomsforløb for jer, tænker jeg at det alligevel er sjovere med de her outfitbilleder, som Carolina tog af mig, inden jeg blev lænket til sengen.

outfit_3_stormsmagasin

Det var nemlig i den der weekend, hvor jeg var helt alene hjemme, rask, glad, solen skinnede, alt var skønt og jeg havde min nye yndlingkjole fra Vintage Divine på – og den skulle dokumenteres. Er så forelsket i pufærmerne, den fine flæsekrave og det koralfarvede fiskeprint, så meget godt samlet i een kjole!outfit_5_stormsmagasin

Sandaler fra Dune, som jeg viste jer her.outfit_2_stormsmagasin

outfit_4_stormsmagasin

Yndlingssolbriller fra Celine og silketørklæde fra Sonia Rykiel. Og med denne lidt sene omgang sommeroutfit, siger jeg hej hej til sygdom og seng og goddag til hverdagen igen – det er så godt at være tilbage!

English recap: Vintage summer outfit!