2 x praktisk (ydrk) og lyserødt (hep, hep!)

nyetasker_2_stormsmagasin Det der med at blive mor gør noget ved en. Det har i hvert fald gjort noget ved mig. Alt i alt føler jeg mig stadig som gode gamle mig, men når jeg ser mig omkring, er der alligevel sket noget. Nye ting indtager stille og roligt vores lejlighed og uden jeg rigtig har opdaget det, flyder her med små sokker og legetøj alle steder. Derudover er der rykket et stk. taske ind, som jeg ikke lige havde set komme: en rygsæk.  nyetasker_4_stormsmagasin

Jep, en vaskeægte Fjälräven, super praktisk og med plads til det hele. Avs. For et par år siden havde jeg 100% afsvoret noget så heltvildtmegapraktiskkedeligt som en rygsæk, men nu må jeg bukke mig støvet og ærligt indrømme at selvom vi kun har været bekendte med hinanden en uges tid, er det så absolut mit bedste køb længe. Her er både plads til min tunge computer og tusind ting, man skal have med, når man er på tur med en 1-årig – alt sammen uden at få ondt i ryg og nakke og samtidig kan jeg have armene fri til Pontus. For at holde en lidt ironisk distance til det seriøse morliv med dertilhørende praktisk taske, har jeg naturligvis investeret i en lyserød variant, så er åh! så! fin!.

nyetasker_3_stormsmagasin

Og! og! og! Endnu en lille lyserød praktikalitet har sneget sig ind i garderoben. Faldt nemlig over den bedste lille tyggegummifarvede taske fra Marc Jacobs for nogle uger siden og slog til med det samme. Sådan en har jeg lige manglet og den er helt perfekt både til hverdag og fest. Som lidt ekstra pynt har jeg sat en dinglende hårelastik på remmen, så har jeg den også lige ved hånden, hvis jeg en dag skulle mangle.nyetasker_stormsmagasinVelkommen hjem d'damer!

English recap: 2 times new pink bags for me!