Min første vintagebog!

IMG_7191 Billede: Carolina Segre Høyer

Tusind, tusind tak for alle jeres søde kommentarer, lykønskninger og pøj pøj'er angående min lille store nyhed på Facebook og Instagram i går. Det varmede virkelig og var lige det, jeg havde brug for. Det er bestemt fantastisk og dejligt og spændende og jeg har vitterligt drømt om at skrive en bog om vintage i årevis. Men jeg må ærligt indrømme at jo længere jeg kommer i processen, jo mere nervepirrende bliver det også: jeg skal smøre en lille del af mit hjerte ud over en hel masse sider, som bliver en rigtig fysisk bog, alle kan købe og læse og bedømme som de vil. Derudover skal jeg visuelt gennemtænke og layoute den også, så det er et stort projekt. Til gengæld får jeg det (næsten) 100% som jeg vil og det kan jeg sådan set meget godt lide.

Mode, femininitet og vintage er emner som ligger mig meget nært og det er så vigtigt at jeg får formidlet dem rigtigt, så læserne kan mærke kærligheden og blive inspireret. Det skal nemlig ikke være en modebog, som fortæller dig hvad der er rigtigt og forkert, hot or not (apropos denne snak), men en bog om at hvile i sig selv i udtryk man føler sig hjemme i – om det så er i bukser eller kjole, denim eller pailletter. Om at lære sin krop at kende på ny og fremhæve sine fortrin, lege lidt mere og måske endda turde være en anelse mere feminin? Alt sammen ved at dykke ned i og blive inspireret af modehistorien og bruge de dele af den, man allerbedst kan lide.

Jeg er allerede ret godt i gang med at planlægge og strukturere bogens indhold og skal i morgen gennemgå det med min redaktør. Og så skal der skrives! Al tekst skal ligge klar 1. oktober og det giver mig kun lidt over tre måneder til at blive færdig. Derefter skal bogen layoutes og trykkes, før den udgives en gang i foråret. Det bliver et intenst halvt år, men jeg  g l æ d e r  mig til at komme rigtig i gang og er så glad og lettet over endelig at kunne dele denne fine nyhed med jer!

English recap: I'm wring a book about vintage! YAY!