Telefonminder

instagram_stormsmagasin Jeg synes dagene flyver afsted for tiden. Allerede midt april?! Jeg forstår ingenting, var det ikke lige nytår? Tror muligvis at det har noget at gøre med at tiden nærmest fordamper, når man har det sjovt – og det har jeg. Pontus udvikler sig helt vildt og lige om lidt skal vi fejre hans allerførste fødselsdag. Og i mellem Brio legetøj og barnevognsture klemmer jeg nye og spændende bekendtskaber og møder ind. Det selvstændige liv viser sig indtil videre fra sin mest charmerende side og jeg suger til mig af al det gode. Årstiden er heller ikke at kimse af, København blomster på ny og man lægger igen mærke til al det smukke. Her er 8 Instagram-minder, som har gjort mig glad på det sidste:

 

1. Kihoskh har det allerfineste grønne rugbrød stående foran deres butik på Sønder Boulevard. Bussen lyser altid op i gadebilledet og ser ekstra godt ud i forårssol.

2. Børnetøjsbutikken, Tout Petit, på Værnedamsvej har en af de absolut lækreste facader i byen. Helt enkel med smuk typografering og altid indbydende vinduer.

3. Dejlige arbejdsmorgener i Absalon med kaffe og gode ideer.

4. Man skal huske at kigge op en gang i mellem, for København har så mange smukke detaljer.

5. Hyggelig snak og dejlige kager på Holberg no. 19.

6. Den nyåbnede restaurant Italo Disco som jeg går forbi næsten hver dag og glæder mig til at afprøve snarest.

7. Lidt tættere på Tout Petit. Jeg tør ikke gå ind i frygt for at købe hele butikken. FUB er så fint!

8. Mine nyindkøbte sko som fremtryller mange smil og et glitrende spor over hele Vesterbro!

 

ps. Vil I følge med, findes jeg under @piastorm – vi ses!

English recap: 8 Instagram memories