The Originals + invitation til fest

2014 er startet med et brag! Jeg havde en skøn jul med venner og familie, men brugte også rigtig meget tid på et nyt projekt, som skulle se dagens lys d. 1. januar. De fleste ved allerede  alt om det, da det både har været slået op på Facebook og Instagram - men for de få, som ikke skulle have hørt nyheden: Jeg har lavet blog nr. 2! Eller det vil sige - jeg har, sammen med tre gode og meget meget dygtige venner, lavet blog nr. 2. The Originals hedder den og handler om hvordan man kan bruge vintage i sin garderobe og i det hele taget hente inspiration fra tidligere tiders stil og mode.

Vi har virkelig lagt meget tid og kærlighed i The Originals - og det skal fejres! I morgen holder vi derfor en stor fest og I er selvfølgelig alle sammen inviteret! Oven i festen får I også lov endelig at se de billeder vi tog for et par måneder siden - de der med de rigtig flotte kjoler! Altså - fernisering, fest, goodiebags, smukke mennesker og muligheden for at hive dit yndlings-outfit ud af skabet! Få mere info om festen her. Og kom så og sig hej og skål med os - det ville vi blive rigtig glade for!

Se den nye blog her og hvad AOK skriver om den her.

originalerne

ps. Den nye blog betyder naturligvis ikke at Storms Magasin bliver nedlagt. Det betyder bare at her lige for tiden er lidt mere stille end normalt, da The Originals kræver lidt ekstra opmærksom hed i disse dage.

And for the non-danish readers - I've finally installed a Google Translation button! It's right there to the right! Read about my new blog and our release party tomorrow!