Vintage Divine

vintagedivine_stormsmagasin Som sagt så gjort - et indlæg om den aller fineste vintagebutik i Aarhus, Vintage Divine!

Det er efterhånden længe siden jeg faldt over Vintage Divine på nettet, men dengang fandtes der ikke en fysisk butik, kun en webshop. Da jeg fandt ud af at webshoppen åbnede et showroom, kunne jeg ikke gøre andet end at tage turen til Aarhus, for de vintage kjoler ville jeg altså se! Og jeg blev bestemt ikke skuffet, tvært imod.

vintagedivine_6_stormsmagasin

Jeg elsker at træde ind i en butik som Vintage Divine. Her er der nemlig tale om en vaskeægte vintagebutik med masser af vintage tøj, smykker, tasker, hatte, sko og alt andet godt fra 1920 - 1970. Butikken er ikke stor, til gengæld er pladsen godt udnyttet og alt hænger i snorelige rækker, så det er nemt at danne sig et overblik.

Er man ikke trænet ud i vintagejagten, er en butik som Vintage Divine det bedste sted at starte. Butikken er meget overskuelig og alt tøjet er vasket, strøget, repareret og fuldstændig i orden. Man skal altså ikke bekymre sig om evt. lugt, pletter og andet, som man kan løbe ind i, når det gælder vintage. Her skal man bare starte fra den ene ende af lokalet og stille og roligt bladre igennem de lange rækker af smukke vintagekjoler. Og har man spørgsmål, har man heldigvis eksperten lige ved hånden. Mette Marie Aaes Emery, som er kvinden bag butikken, er et af de sødeste og mest åbenhjertige mennesker og det mærkes straks, når man træder ind i butikken. Her må man kigge, røre og prøve og Mette hjælper gerne, hvis du har brug for det. Der er ingen tvivl om at Mette er meget passioneret omkring vintagetøj og det ses tydeligt på butikken og de varer hun sælger, som er fantastisk kvalitet.

vintagedivine_4_stormsmagasin

Jeg var sjovt nok meget begejstret for det store udvalg af smukke 1950'er kjoler og fik da også købt et par stykker med hjem. To blev det til - denne her smukke grå wiggle dress og denne her fine med tern. Nå ja og en fantastisk nederdel! Købte også lidt smykker og noget andet ganske særligt, men det får I at se en anden dag.

Hvis du som mig ikke lige bor i nærheden af Aarhus, kan du heldigvis også købe alle de fine ting i Vintage Divines webshop. Og den er heldigvis lige så overskuelig og let at gå til som selve butikken. Her er tøjet nøje beskrevet og der er mål på alting, så det er let at finde ud af om det er noget, man kan passe.

Ingen kan vist være i tvivl om at jeg er ret begejstret for Vintage Divine og derfor er jeg så glad for at Mette er gået med til at udlove hele 3 gavekort, som kan bruges i butikken eller webshoppen! Kig med i morgen, hvis du har lyst til at vinde et af dem!

English recap: If you ever come by Aarhus you'll have to visit the wonderful vintage shop Vintage Divine. It's a small shop, but it's packed with beautiful items from the 1920s - 1970s. Everything is in great condition and the owner, Mette, is just a sweetheart. If you're not able to come visit the shop in real life, you can buy everything from the webshop! Great isn't it? Oh, and make sure to stop by tomorrow - I having a giveaway with 3 gift certificates to spend in the shop or webshop!

vintagedivine_10_stormsmagasin

Drømmekjolen som desværre var for lille til mig...vintagedivine_5_stormsmagasin vintagedivine_8_stormsmagasin

Mette viser fantastiske kjoler frem. Og er selv i en kjole fra 1930'erne naturligvis.

vintagedivine_2_stormsmagasin

vintagedivine_7_stormsmagasinvintagedivine_12_stormsmagasinvintagedivine_9_stormsmagasin

Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin'