Weekend highlights

storebededag_5_stormsmagasin En forlænget wekend var lige hvad jeg havde brug for. Her er et par highlights fra min Instagram!storebededag_stormsmagasin

Fredag var jeg inviteret ud for at se Ecoutures fine showroom på Nørrebro. Mødte to skønne, hårdtarbejdende og inspirerende kvinder over en kop kaffe, fine kjoler og en snak om glæden ved de gode gamle dage og spændende, fremtidige projekter.

storebededag_7_stormsmagasinstorebededag_2_stormsmagasin

Lørdag stod på gule striber og en tur gennem København i solskinnet for at se om jeg mon fandt noget jeg ikke kunne undvære. Desværre intet vintageheld i denne omgang, men blomster og kage kan man jo altid bruge. Især når det er lyserødt.

storebededag_4_stormsmagasin

Senere skiftede jeg til noget lidt mere festligt. Jeg skulle nemlig se Cabaret Bohemia og her var der ingen grund til at holde sig til bage med glitter og palietter. Så aftenens outfit blev denne lyserøde 1960'er kjole, matchende øreklips, lyseblå øjenskygge og sølvsandaler. Showet var for øvrigt virkelig fint! Og sjovt! Og glitrende! Og kan ses indtil d. 14. juni.

storebededag_3_stormsmagasin

Min date var smukke Miss Mia, som jeg normalt træner hula hop med. Vi havde besluttet os for at skifte ringene ud med drinks for en gangs skyld og havde en fantastisk hyggelig aften.

storebededag_6_stormsmagasin

I dag bruger jeg den sidste fridag indendøre med Jan, Eddie, vegetariske pølsehorn og afslapning i sofaen. Rigtig, rigtig fin weekend, tak for det.

English recap: My weekend through Instagram: meeting with inspiring Ladies from Ecouture, cakes, flowers, Cabaret Bohemia with Miss Mia, 1960s party dress and finally veggie sausage rolls. Such lovely days. Use the Google Translation button to get the full translation.

Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin'