Vintage photo shoot - behind the scenes

1704_9_stormsmagasinJeg har længe gerne ville have en ny header til min blog - et billede af mig selv, som jeg nu en gang ser ud. Altså med mine egne kjoler, hår jeg selv har sat og makeup jeg selv har lagt. Men gerne lidt mere professionelt end det klassiske mobil-shot. Derfor ringede jeg til den mest retro-passionerede mand jeg nogensinde har mødt og multitalent extraordinaire, Niels Ditlev. Jeg blev straks inviteret ud i hans studie og i går tog jeg så en stak kjoler, hatte, tasker, sko, paraplyer og smykker under armen og besøgte ham på Frederiksberg. Sådan her så vores dag nogenlunde ud: 1704_8_stormsmagasin1704_stormsmagasinDer gik ikke længe før jeg havde sat mine tydelige spor i studiet - vintagekjoler i lange baner og andre livsnødvendige ting.1704_2_stormsmagasin

Håret artede sig heldigvis og så var jeg glad. Hov, jeg er forresten blevet klippet, en hel del faktisk. Jeg er ellers ikke begejstret for at gå til frisøren, de forstår sjældent, hvad det er jeg gerne vil have. Det var lige indtil jeg mødte Lillian - hun ved lige præcis hvad jeg snakker om og så har hun produkter, som rent faktisk virker! Nå, den snak må vi have en anden dag.1704_3_stormsmagasin 1704_4_stormsmagasin

Niels har det mest fantastiske studie med ild i pejsen, smukke planter og kæmpe retroplakater. Som han selvfølgelig selv har tegnet, hvad ellers? 1704_6_stormsmagasin1704_5_stormsmagasinEt par af stjernerne i dagens shoot. Gul 1950'er kjole fra FN92 og stribet 1960'er kjole fra The Vintage Emporium.

1704_7_stormsmagasinVi tog en milliard billeder og tiden fløj virkelig afsted - TAK for en fuldstændig vidunderlig dag. Jeg glæder mig så meget til at vise jer resultatet!

English recap: Had such an amazing day yesterday shooting with the multitalented photographer and illustrator Niels Ditlev. He's a true retro lover and we had such a great day. Can't wait to show you the result! Get the full translation by clicking the Google Translation button.

Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin'