3 questions about vintage

CPH_Reception-13-of-32 Billede af Carolina Segre Høyer

Jeg får sommetider mails fra jer med søde, rosende ord og gode spørgsmål og det er virkelig skønt. Tak, bliv gerne ved med det! Forleden fik jeg en meget fin mail fra Henriette med tre gode spørgsmål. Jeg har fået lov at dele spørgsmålene her og skal forsøge at svare så godt jeg kan.

1. Mit første spørgsmål, vil for dig måske lyde en smule underligt og jeg håber ikke at det vil støde dig, men hvor høj er du? Jeg er nemlig ikke særlig høj selv og vil blot sammenligne hvor langt kjolerne går ned på dig og så mig selv.

Hvor er du sød, det er helt i orden at spørge om! Jeg er 174 cm, men finder sjældent kjoler jeg synes har den helt rigtige længde. Det er jo forskelligt, hvor lange (eller korte) man kan lide sine kjoler, men jeg kan bedst lide at de går til lige under knæet. Men så er det jo så fantastisk med vintagekjoler at der ofte er en bred søm, så jeg har noget at lægge ned af, hvis jeg synes de er for korte. Samtidig lægger jeg også ofte kjoler op, som jeg synes er lige lange nok.

PiaStorm_High  (15 of 22)Billede af Carolina Segre Høyer

2. Hvilke netsider kan du anbefale at tage et kig på? Både til køb og inspiration?

Uh der er fantastisk mange gode - både til shopping og inspiration! Jeg har altid været stor tilhænger af Etsy.com, hvor tiden ligesom bare forsvinder når man først går i gang, her er simpelthen så mange fine ting at finde! Du kan se mine yndlingsbutikker her. Det er vigtigt at have godt styr på sine mål når man køber på nettet, så man kan sammenligne med målene på tøjet. Og så skal man være opmærksom på at meget af tøjet bliver sendt fra USA og det kan blive en dyr fornøjelse, hvis det bliver taget i tolden. Så længe man finder noget indenfor EUs grænser er der ingen problemer, så vidt jeg ved.

Men hensyn til inspiration følger jeg selv med i en del blogs. Jeg elsker at se hvordan andre bruger vintagetøj på hver deres måde. Nogle er meget gennemførte og ligner noget taget direkte ud af specifikt årti. Andre mikser vintagetøj fra forskellige perioder for at skabe en anderledes og personlig stil. Alt sammen vældig fint og meget inspirerende. Jeg synes specielt at amerikanerne, englænderne og svenskerne er rigtig gode til det der med vintage og skriver mange gode blogs. Du kan se hvilke jeg følger her.

IMG_1633

3. Jeg kan forstå du går i vintagetøj hver dag, men bruger du også tilbehør, hår og makeup til som du viser på din side?

Jeg går helt rigtigt i vintagetøj hver eneste dag og bruger også forskelligt tilbehør. Jeg køber aldrig vintagesko, da de ofte er meget små og så kan jeg bedst lide at købe sko, som ikke er brugt før. Ikke fordi jeg synes det er ulækkert, men fordi at det er bedst at lade foden forme skoen fra ny. Mit hår sætter jeg med pin curls, jeg har lavet et indlæg her om det her, men har lovet flere at lave et som er mere uddybende, så det skylder jeg. Med hensyn til makeup er jeg meget glad for pudder fra Youngblood, rød læbestift fra Clinique, blush fra MAC, sort flydende eyeliner og rød neglelak. Jeg har ikke vist så meget om hår og makeup på bloggen, men hvis der er stemning for det, gør jeg det gerne.

makeup_stormsmagasin

Endnu en gang tak for din søde mail og de gode spørgsmål, Henriette! Hvis andre ligger inde med spørgsmål, er I velkomne til at kommentere her på indlægget eller skrive mig en mail på hello@stormsmagasin.dk

God weekend!

English recap: A reader sent me 3 good questions about vintage. Use the Google Translation button to read my answers. To the right on computers and in the bottom on mobile.

Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin'