Hvad vil du vide om vintage?

boligliv_stormsmagasinschiaparelli_2_stormsmagasinIngen tvivl om at jeg elsker vintage. Siden jeg var teenager, har jeg ledt efter skatte i de lokale genbrugsbutikker og mikset det med moderne tøj. Da jeg flyttede til København for ca. 10 år siden opdagede jeg at der fandtes endnu mere end glitrende 80'er skjorter og spraglede 70'er kjoler og blev suget ned i en hel verden af gamle kjoler, som åbnede mine øjne for vintage. Onsdag d. 4 november kl. 19 - 20 holder jeg foredraget Nyt Liv i Gamle Kjoler i Kildeskovshallen i Gentofte. Her fortæller jeg om de største tendenser fra 1920 - 1979 og giver tips til at finde, købe og opbevare vintage. For hvor skal man egentlig lede? Og hvad koster det? Hvad er forskellen på vintage, retro og repro? Hvordan ser man forskel på de forskellige årtier? Og hvordan køber man vintage på nettet?

Foredraget varer ca. 1 time og bagefter er der tid til snak og spørgsmål. Hvis du har noget vintagetøj, du har spørgsmål til, må du meget gerne tage det med, så kigger jeg på det.

Hvis du har lyst til at komme med, kan du købe billetter hos Antik & Genbrug – og lige nu til en god pris, hvis du bliver medlem af Klub AOG. Håber vi ses, det ville være så hyggeligt!

Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at høre, hvad du godt kunne tænke dig at vide om vintage? Måske kan det blive en del af foredraget.

vintagemesse2014_stormsmagasin60s_gown_2_stormsmagasinpiastorm_christianevaaben_2springcleaning_7forum_1804_6_stormsmagasinMalmoguide_6_stormsmagasin