Miss Grace / The nightgown

nightgown_2_stormsmagasin Kan I huske da jeg besøgte Vintage Divine i påsken? Jeg fandt virkelig mange fine ting og kjolerne har allerede været en tur forbi Instagram. Men jeg købte også noget ganske særligt, som jeg lovede at vise ved lejlighed.

Jeg har altid drømt om at eje en lang luksuriøs natkjole, så da Mette viste mig denne, var jeg total solgt. Det er ikke så nemt at finde vintageundertøj og -nattøj, som er i god stand, da det ofte er noget, som er blevet brugt meget og smidt ud siden hen. Denne her natkjole var til gengæld i fantastisk stand, faktisk havde den aldrig været brugt og lå stadig i sin originale æske med prismærket på. Så jeg skyndte mig at sige ja tak - denne her skulle så absolut med hjem.

Jeg er ikke den store fan af joggingtøj og ligende, så når jeg skal slappe af derhjemme, er natkjolen helt perfekt. Den er vildt behagelig, men også vildt smuk. Hvem siger, at man ikke kan flade ud i sofaen foran Netflix og stadig være total Hollywood-glamourøs? Hermed afkræftet!

English recap: Remember when I visited the lovely vintage shop Vintage Divine? Already showed you the dresses I found on Instagram, but this beauty deserved a real shoot. So here it is - my beautiful deadstock Hollywood nightgown! nightgown_stormsmagasin

Foto: Niels Ditlev

Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin'