Vintage Divine flytter i nye lokaler – vind 3 gavekort til butikken!

vintagedivine_konkurrence_stormsmagasin Sidste år var jeg en tur i Aarhus. Det er jo en fin by, men mest fordi jeg så gerne ville besøge vintagebutikken Vintage Divine. Jeg kendte den i forvejen fra nettet, men havde aldrig set den i levende live. Og jeg var ret begejstret. Og købte rigtig mange fine ting med mig hjem til København.

Som mange af jer sikkert allerede ved, så flytter butikken nu i nye lokaler. Efter 3 år i Øgaderne, flytter Mette til Klostergade 58 (stadig i Aarhus, desværre). De nye lokaler bliver fejret med åbningsreception fredag d. 14. august fra 12 - 18. Se meget mere og tilmeld dig på Facebook her.

Og så til det allerbedste! I forbindelse med åbningen af de nye lokaler, har jeg fået lov at udlodde hele 3 gavekort á 250 kr. til butikken! Bor man ikke i Aarhus eller omegn, skal man ikke fortvivle – alle de fine sager findes i Vintage Divines webshop, hvor man også kan bruge gavekortet. Det eneste du skal gøre er at skrive en kommertar under indlægget og fortælle mig hvilken kjole, smykke, sko, taske, hat eller andet du drømmer om. Og din mail så jeg kan få fat i dig, hvis du vinder. Selv er jeg ret begejstret for den røde vintagekjole og den lyseblå, som er ren Askepot. Ret fine, hva?

Konkurrencen slutter torsdag d. 13. august kl 12.00. Held og lykke!

Og selvfølgelig et stort tillykke til Mette – jeg glæder mig rigtig meget til at se din nye flotte butik, næste gang jeg kommer forbi Aarhus!

vintagedivine_konkurrence_2_stormsmagasin